Referenties

Daan

Jennifer zorgde voor de dagelijkse opvang van onze zoon vanaf 5 maanden tot zijn tweede verjaardag. We hebben geen seconde getwijfeld of onze zoon in goede handen was. Haar vriendelijke en liefdevolle manier van het verzorgen en leren gaat gepaard met veel lachen, zang, dans en heerlijk buiten spelen. Ze is heel goed in staat om de behoefte van het kind aan te voelen en hierop te reageren. Daan ging altijd met plezier naar de gastouder en wilde soms moeilijk mee naar huis omdat hij het er zo naar de zin had. Daan heeft duidelijk laten blijken te genieten. Deze gastouder was voor ons meer dan alleen een dagopvang en we hebben er dan ook een goede vriendschap aan over gehouden.

Juliane en Alexander Wittenberg

Roan

Jennifer is een fijne gastouder. Ze gaat op een hele prettige manier om met de kinderen, altijd positief rustig en vriendelijk. Jennifer gaat altijd met de kinderen naar buiten wanneer het mogelijk is wat ik enorm waardeer. Er is genoeg speelgoed in huis zodat ze genoeg te spelen hebben. Er wordt bij de overdacht altijd verteld hoe de dag verlopen is dit zijn prettige gesprekken over Roans verloop van de dag en zijn ontwikkeling. Ze heeft aandacht voor de behoefte van de kinderen en weet ook duidelijke grenzen te stellen. Roan heeft een fijn en veilig jaar bij Jennifer gehad waar hij goed en liefdevol verzorgd is.

Mariska en Martijn Sala

Pedro

Jennifer Nyagbe took care of Pedro (our son – age 1 year and 6 months until 2 years and 3 months) for approximately 9 months. As we are both foreigners, Jennifer not only took care of Pedro but, with lots of love and professionalism, also taught him Dutch language and culture. She is a very nice, firm and experienced person, and she really knows how to engage and interact with, and develop, young children. Pedro was very happy with her and the other children and he developed emotionally and cognitively extremely well with her. We had good communication with Jennifer so we never had any misunderstandings or problems. We definitely recommend her services!

Viviane and Robert

Ize en June

Als wij aan Jennifer denken, gaan wij vanzelf een beetje stralen. Wat heeft zij wekelijks voor enkele uren een warm thuis geboden aan onze dochters. Vanaf het begin voelden zij zich meteen vertrouwd bij Jennifer. De sfeer is er gemoedelijk en tegelijk heeft Jennifer de touwtjes strak in handen. Echt een gastouder waar wij onze kinderen met honderd procent vertrouwen achterlieten.

Rick en Lianne Timmermans

Philip

Jennifer is onze back-up als onze vaste gastouder niet kan. Voor ons een heel goed adresje om op terug te vallen. Jennifer is een fijne gastouder: ze is altijd warm en vrolijk (met een lach waar iedereen blij van wordt), maar ook heel helder en duidelijk naar kinderen. Lekker actief, vaak stoeien en dansen en buiten spelen. Ze heeft merkbaar ervaring en ook vaak goede tips (die ze soms té bescheiden brengt. Erg prettig ook om afspraken mee te maken: helder en bondig. En het belangrijkste: mijn zoontje Philip is dol op haar en komt graag: ook als er wat langer tussen zit weet hij het nog precies!

Florien Kuijper

Julie

Voor bijna 4 jaar heeft Jennifer op onze dochter gepast. Vanaf het begin aan voelde ze zich kind aan huis en ze is er altijd met veel plezier heen gegaan. Jennifer is heel betrokken met de kinderen en gaat graag met ze naar buiten. Ook voor ons als ouders is ze altijd erg flexibel en zorgzaam geweest.

Paulisca en Sjoerd van Telgen